Ouderraad (onder)steunt jeugd van KRC Gent

KRC Gent zet in op een kwalitatief sterke jeugdopleiding en dankzij de ouderraad krijgt onze jeugdwerking  nog meer ruggensteun. Bedoeling van deze ouderraad is van uiteenlopende aard: niet alleen een handje helpen bij de organisatie van verschillende evenementen - zowel sportieve als recreatieve - maar ook zelf initiatieven ontwikkelen die tot doel hebben dat jeugdspelers ook naast het voetbal plezier hebben bij de club.

Om alle ideeën die de ouderraad nog in petto heeft te realiseren, is een uitbreiding van de bestuursploeg noodzakelijk. Daarom een warme oproep aan mama's of papa's die graag deel uitmaken van deze ouderraad om zich kandidaat te stellen via communicatie@krcgent.be .

Streefdoel is om elk Ratjes-team door minstens één ouder in de raad te laten vertegenwoordigen. We zoeken bij voorkeur één effectieve vertegenwoordiger en één plaatsvervanger uit elke lichting. Er zal één vergadering per maand worden georganiseerd. 

Caroline Berckmoes kan omwille van haar job niet langer de Ouderraad voorzitten, we zoeken dus een opvolger. Wie zich kandidaat wil stellen voor het voorzitterschap of als jij je kandidaat wil stellen voor de Ouderraad, stuur dan gewoon een mail naar Jan Tillieu via jeugdmanager@krcgent.be  

Je bent van harte welkom.

Dit zijn de leden van de ouderraad voor het seizoen 2021-2022: