Viering 125 jaar Racing Gent

24.04.2024
<a href="/nieuws/viering-125-jaar-racing-gent">Viering 125 jaar Racing Gent</a>
We willen alle Racing-vrienden uitnodigen om op zondag 5 mei het behoud te vieren in Tweede Amateurafdeling, maar uiteraard ook de 125ste verjaardag van onze club. Op de laatste speeldag van deze competitie organiseren we dus een feestelijke afsluiter. 

Voor en na de wedstrijd tegen KM Torhout is een feestelijk programma uitgewerkt. Voor deze gelegenheid zal de volledige kantine worden ingericht als feestruimte, voor een prefoot XL. 

Wat staat er op het programma? 

Meer >>

Prefoot tegen FC Gullegem

16.04.2024
<a href="/nieuws/prefoot-tegen-fc-gullegem">Prefoot tegen FC Gullegem</a>

Op zaterdag 20 april voorafgaand aan de match tegen FC GULLEGEM organiseren we opnieuw ons vernieuwd prefootconcept, in samenwerking met De Feestarchitect. Vanaf nu is er meer keuze én voor elk wat wils. Bij menu 1 krijg je een meer gastronomische formule aan 40 euro, waarbij je kunt kiezen voor vlees of vis. Menu 2 is een echte gezinsformule aan de democratische prijs van 30 euro. 

We willen vragen om bij jouw reservatie duidelijk door te geven of je kiest voor menu 1 (en of je daar optie A of B verkiest) of voor menu 2. Graag ook vooraf doorgeven of je cash wil betalen, met de bankkaart of via facturatie. 

Reservatie kan via:
gsm: 0474 67 74 72
e-mail: prefoot@krcgent.be

Meer >>

Mei-tornooien: schrijf jouw ploeg nog snel in.

05.04.2024
<a href="/nieuws/mei-tornooien-schrijf-jouw-ploeg-nog-snel">Mei-tornooien: schrijf jouw ploeg nog snel in. </a>
We hebben al een mooi deelnemersveld kunnen verzamelen voor onze mei-tornooien. Maar het goeie nieuws is: we zijn nog niet volzet. Voor het U8- en U9-tornooi op zondag 5 mei in de voormiddag is er nog een mogelijkheid om jouw ploeg in te schrijven. Ook voor de U10- en U11-ploegen die in actie komen op woensdag 1 mei in de voormiddag, zijn er nog een aantal vrije plaatsen voor de snelle beslissers. 

Dit jaar hebben we er heel bewust voor gekozen om de mei-tornooien nog meer te bundelen om zo nog veel meer een échte cup-sfeer te krijgen tussen alle deelnemende teams. Bij de U7 zullen er veel Oostvlaamse duels op de kalender staan met onder andere: KSV Oudenaarde, KVV Zelzate, KVE Drongen, KVK Svelta Melsele, KVE Aalter en FC Destelbergen

Meer >>

Pagina's