Freestyle & Panna bootcamp op zaterdag 17 juli.

03.06.2021
<a href="/nieuws/freestyle-panna-bootcamp-op-zaterdag-17-juli">Freestyle &amp; Panna bootcamp op zaterdag 17 juli. </a>

Op zaterdag 17 juli 2021 organiseren Martijn Debbaut (Belgisch kampioen panna) samen met Filip Meeus (voormalig top 10 wereldwijd freestyler) het eerste officiële "Freestyle & Panna bootcamp". Deze ééndaagse stage vindt plaats op het kunstgrasterrein van KRC Gent.

Op die dag zullen Martijn en Filip samen met nog enkele andere topcoaches de deelnemers onderdompelen in de wereld van freestyle tricks en panna skills, gecombineerd met matchskills techniektraining en een grote dosis fun met leuke voetbal attracties!

Ze willen de jongeren een onvergetelijke dag bezorgen waarin ze nieuwe skills kunnen leren en zich ongelofelijk gaan amuseren!

Je kunt inschrijven via hun website: https://www.skillskampen.be

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus snel zijn is de boodschap!

Meer >>

Trainersstaf jeugdwerking compleet.

22.05.2021
<a href="/nieuws/trainersstaf-jeugdwerking-compleet">Trainersstaf jeugdwerking compleet. </a>

Onze sportief manager Eric Ceulemans wil met onderstaande brief graag alle Racing-vrienden een update geven van wat het jeugdteam de voorbije weken heeft gerealiseerd:

 

Beste Racing-familie, 

op 4 maart is er een eerste stand van zaken gecommuniceerd over de voorbereidingen van het seizoen 2021-2022 in onze jeugdwerking. Vandaag staan we alweer een stap dichter bij het terugwinnen van onze vrijheid in deze gezondheidscrisis. Gelukkig maar, want élke speler, ouder en voetballiefhebber verlangt naar een normaal voetbalseizoen. Van zodra we daarvoor groen licht krijgen, zal KRC Gent klaar zijn om het nieuwe seizoen aan te vatten. 

Meer >>

Sponsor in de kijker: las- en constructiewerken Andy van de Vijver

14.05.2021
<a href="/nieuws/sponsor-de-kijker-las-en-constructiewerken-andy-van-de-vijver">Sponsor in de kijker: las- en constructiewerken Andy van de Vijver</a>

Een trouwe partner in onze jeugdwerking is las- en constructiewerken Andy van de Vijver uit Waterland-Oudeman. Zijn zoon Hannes speelt ondertussen al meer dan vijf jaar bij onze Ratjes en hij zal volgend seizoen deel uitmaken van de U15, waar las- en constructiewerken Andy van de Vijver dus opnieuw co-sponsor zal zijn. Behalve sponsoring engageert Andy zich ook al een aantal jaar als afgevaardigde. Hartelijk dank voor je steun en engagement!

Meer >>

Dank aan ons bakteam in Le Bal Infernal!

25.04.2021
<a href="/nieuws/dank-aan-ons-bakteam-le-bal-infernal">Dank aan ons bakteam in Le Bal Infernal!</a>
Le Bal Infernal, vlakbij de Vrijdagmarkt in Gent, biedt al een aantal weken de kans aan tal van verenigingen om een centje bij te verdienen door een wafelverkoop. Zaterdag waren onze Ratjes aan de beurt. Met dank aan de tomeloze inzet van vrijwilligers Caroline BerckmoesEveline Van Driessche en Eveline Van de Voorde heeft de verkoop toch een aardige cent opgebracht, met dank aan de talrijke Racing-vrienden die langskwamen om te proeven. 
Meer >>

Pagina's