Indoorcup

De winterstop bij onze ploegen van de onderbouw wordt traditioneel goed gevuld met een aantal indoortornooien. Op vrijdag 29 en zaterdag 30 december organiseren we in het Don Boscocollege van Zwijnaarde opnieuw de KRC Gent indoorcup voor de U7 tot en met U11. We hebben in alle categorieën een mooi deelnemersveld kunnen samenstellen, we hopen op mooie en sportieve wedstrijden met veel spanning en vooral...veel plezier bij alle deelenmers!

We willen eerst en vooral onze hoofdsponsor van deze indoorcup Dakwerken Van Den Neste - Plaetinck van harte bedanken voor hun loyale steun en ook dank aan onze andere partners: restaurant OtiumCCTS Horeca Cooling Cleaning & Tap Service, AED Cleaning en Betomax

Het Don Boscocollege in Zwijnaarde is opnieuw de uitvalsbasis voor de indoorcup van KRC Gent: op vrijdag 29 december opent de categorie U11 het tornooi in de voormiddag, de U10 komt in de namiddag in actie en de U9-categorie speelt hun indoortornooi in de vooravond. Op zaterdag 30 december spelen de U8-ploegen in de voormiddag en U7 in de namiddag. 

De speelschema's en andere andere praktische info kun je vinden in de bijlages hieronder. 

Downloads: