Nieuws

Vacatures onderbouw: trainers U8 & U9.

17.03.2023
<a href="/nieuws/vacatures-onderbouw-trainers-u8-u9">Vacatures onderbouw: trainers U8 &amp; U9. </a>

Voor het seizoen 2023-2024 hebben we een aantal vacatures.

KRC Gent heeft een uitstekende reputatie op het vlak van het opleiden van jonge, talentvolle voetballers in de ruime Gentse regio. Onze jeugdwerking heeft een double pass label interprovinciaal voetbal, en sinds een jaar wordt de jeugdwerking mee aangestuurd door KAA Gent, onder leiding van tvjo Frederik De Schrijver, in nauw overleg met onze tvjo Gert Desot.

Onderbouw

Voor het seizoen 2023-2024 zijn we nog op zoek naar gedreven en bij voorkeur gediplomeerde trainers voor de categorieën U8 en U9. 

Meer >>

Workshop: reanimeren met AED.

08.03.2023
<a href="/nieuws/workshop-reanimeren-met-aed">Workshop: reanimeren met AED. </a>

Op dinsdag 14 maart om 19 uur kun je deelnemen aan een workshop die letterlijk van levensbelang kan zijn. Wist je dat hersenen slechts drie minuten zonder zuurstof kunnen zonder onherstelbare schade op te lopen? Het is dus erg belangrijk dat er bij hartfalen onmiddellijk kan worden gestart met reanimeren. 

Wil je je kennis van reanimatie opfrissen? Of wil je voor het eerst kennismaken met de technieken die je moet toepassen als iemand in een levensbedreigende situatie verkeert? In een workshop van anderhalf uur leert een expert van de Brandweerzone Gent hoe je correct kunt reageren en reanimeren in een noodsituatie. Ook het gebruik van een externe defibrillator (AED) komt aan bod. 

Deze workshop is gratis en iedereen kan zich hiervoor inschrijven. Je hoeft dus geen lid te zijn van onze club om deel te nemen. Graag vooraf inschrijven via: communicatie@krcgent.be 

Meer >>

Pagina's