Nieuws

Cornelis Cup op woensdag 7 december.

30.11.2022
<a href="/nieuws/cornelis-cup-op-woensdag-7-december">Cornelis Cup op woensdag 7 december. </a>
Sinds 2018 werd de grote Gentse stadsderby, beter bekend als de Coupe Romain Cornelis, terug nieuw leven ingeblazen door een oefengalop tussen de stamnummers 7 en 11. Elk seizoen openden de twee oudste Gentse voetbalclubs hun voorbereiding op het seizoen met deze derby. Dit jaar kon de match niet plaatsvinden in de maand juni, om die reden is er gekozen voor die ene dag zonder WK-voetbal. 

De aftrap in de Chillax Arena op woensdag 7 december vindt plaats op 19 uur

Tickets:

  • 10€ vanaf 13 jaar
  • Opgelet: abonnementen en vrijkaarten zijn voor deze wedstrijd niet geldig!

Kaarten te koop bij:

Meer >>

Fase 2 wegenwerken Sint-Jozefstraat.

27.11.2022
<a href="/nieuws/fase-2-wegenwerken-sint-jozefstraat">Fase 2 wegenwerken Sint-Jozefstraat. </a>
Op maandag 5 december start fase 2 van de wegen- en rioleringswerken in de Sint-Jozefstraat. Volgens de huidige planning wordt er nog gewerkt tot eind maart 2023. 

In deze fase zal er geen doorgaand gemotoriseerd verkeer mogelijk zijn in de Sint-Jozefstraat, enkel diensten zullen worden toegelaten. Maar belangrijker voor wie richting Eikstraat wil rijden: het verkeer zal wél opnieuw mogelijk zijn vanuit de Krijtekerkweg richting de brug en omgekeerd. 

De filter van de Eksaardserijweg (aan Edugo Campus De Brug) zal ingevoerd zijn tegen 5 december. Hierdoor is dit deel van de Eksaardserijweg vanuit de Groenstraat enkel nog toegankelijk voor diensten. Vanuit de Krijtekerkweg kan gemotoriseerd verkeer niet meer afdraaien in de richting van Edugo Campus De Brug. Voetgangers en fietsers kunnen met de fiets aan de hand via een corridor langs de werf gaan. De aannemer vraagt met aandrang de signalisatie ter plaatse te volgen. 

Meer >>

Overlijdensbericht Dirk Roeland.

27.11.2022
<a href="/nieuws/overlijdensbericht-dirk-roeland">Overlijdensbericht Dirk Roeland.</a>
Deze week heeft onze club met veel droefnis het overlijden vernomen van Dirk Roeland. Hij was zaakvoerder van Libraplay en jarenlang een zeer geliefde bezoeker van tal van wedstrijden en events. Met zijn zaak was hij ook jarenlang een zeer loyale sponsor van onze jeugdwerking. En uiteraard was hij ook een vurig supporter van zijn zoon Leon, die tot bij de Beloftenploeg bij KRC Gent heeft gespeeld, vooraleer hij de overstap maakte naar KSCE Mariakerke. Zijn afscheid zal volgens zijn wens verlopen in intieme kring. We willen in naam van alle Racingvrienden onze deelneming betuigen aan zijn partner Sophie en zijn kinderen Leon en Julien. 
Meer >>

Pagina's