Mei-tornooien

De indoortornooien van U7 tot en met U11 in het Donbscocollege in Zwijnaarde zijn nog maar net achter de rug of we kijken al vol verwachting vooruit naar de mei-tornooien die plaatsvinden op ons jeugdcomplex in de Eikstraat in Oostakker. We organiseren zoals steeds tornooien voor de categorie U7 tot en met U13, maar nieuw dit jaar is dat we uitbreiden en ook een tornooi aanbieden voor de categorie U14 en U15. 

We bundelen al onze tornooien in de eerste week van mei. We gaan van start op de 'Dag van de arbeid' woensdag 1 mei daar zullen de U10 & U11-ploegen in de voormiddag hun tornooi afwerken. De U7 (5vs5) en de U12-ploegen spelen in de namiddag. 

Voor de U13-ploegen (11vs11) kiezen we voor een tornooi op vrijdagavond 3 mei en we breiden die avond ons programma ook uit richting U14- en U15-ploegen. Die kunnen dus voor het eerst ook inschrijven. 

Op zondag 5 mei komen de U8 en U9-ploegen in actie in de voormiddag, want in de namiddag speelt onze A-kern de laatste competitiewedstrijd tegen KM Torhout. 

Je kunt jouw ploeg inschrijven voor één of meerdere ploegen/categorieën via de link in Tournify. www.tournify.be/live/meitornooikrcgent2024