Ratjeskampen 2023-2024

De Ratjeskampen zijn al een aantal jaar een begrip bij onze jonge Ratjes en ook daarbuiten, want je hoeft geen lid te zijn van KRC Gent om te kunnen deelnemen aan of om je kind in te schrijven voor één van onze Ratjeskampen. De Ratjeskampen zijn de perfecte oplossing voor elke ouder, want wij bieden jouw kind een gezonde en sportieve opvang, in een familiale sfeer. Aarzel dus niet om jouw kind in te schrijven voor één of meerdere van de Ratjeskampen die we ook dit jaar organiseren. 

Wanneer? 

  • maandag 30 oktober tot en met vrijdag 3 november (maar zonder woensdag 1 november)
  • maandag 12 februari tot en met vrijdag 16 februari
  • maandag 8 april tot en met met vrijdag 12 april
  • maandag 12 augustus tot en met vrijdag 16 augustus (zonder donderdag 15 augustus)

Ons aanbod? 

Wie deelneemt krijgt een lekker ontbijt en een warm middagmaal. We voorzien opvang vanaf 8u tot 17u30. Je kind krijgt fruit, drank én soep tijdens de pauzes.  

Vernieuwd concept!

Voetbal blijft uiteraard een belangrijk onderdeel van het Ratjeskamp, maar de klemtoon zal nog meer dan voordien liggen op fun. Er is een wisselend aanbod van sportactiviteiten met initiaties van andere sporten, zoals korfbal, handbal of judo. Er wordt een uitstap georganiseerd naar zwembad Lago Rozebroeken en op vrijdag is er een penaltycup. 

Voor wie? 

U6 tot U13

Kostprijs? 

150 euro (5 dagen) en 120 euro (4 dagen) 

Het tweede kind van het gezin krijgt 25 euro korting. Bij deelname aan alle Ratjeskampen krijg je nog eens 50 euro korting voor het laatste Ratjeskamp. Kortingen zijn alleen geldig bij deelname aan de volledige Ratjeskampen. 

Inschrijven? 

e-mail: ratjeskampen@krcgent.be