Wintercup Luc Gardelein wordt uitgesteld.

05.12.2021

Naar aanleiding van de nieuwe coronamaatregelen hebben we besloten om de Wintercup Luc Gardelein die outdoor zou plaatsvinden voor ploegen vanaf U7 tot en met U13, uit te stellen. De teams die tot nu toe hadden ingeschreven zullen eerstdaags een mailing ontvangen en tegelijk ook een aanvraag om in te schrijven voor onze jeugdtornooien die we traditiegetrouw organiseren in de maand mei. 

Ook al is de organisatie op dit moment nog altijd toegelaten, we vrezen toch dat we de veiligheid onvoldoende kunnen waarborgen wanneer veel teams op hetzelfde moment samenkomen, zonder dat je gebruik kunt maken van de kleedkamers, wat bij een tornooi toch wel meer vereist is dan bij een gewone competitiewedstrijd. Bovendien was het nog een vraagteken hoe het aantal besmettingen tegen de vooropgestelde datum zou evolueren. Veel andere clubs nemen ook het besluit om hun wintertornooi af te gelasten. 

Het spreekt voor zich dat we op een ander moment dit eerbetoon aan onze betreurde Luc Gardelein zullen kunnen organiseren.