U13 realiseert aankoop waterput voor overleden trainer Buba.

10.04.2023

U13 haalt genoeg fondsen bij elkaar om in Gambia een waterput te laten bouwen als eerbetoon voor hun overleden trainer Buba.

Begin februari was onze club in rouw om het overlijden van Bob Buba Saidy, jeugdtrainer bij de U13. Als teken van dankbaarheid en respect wilden de spelers en ouders van U13 nog een bijzonder eerbetoon brengen aan hun geliefde trainer: als blijk van bijzondere waardering hebben ze een groot bedrag ingezameld om hiermee een waterput te kunnen bouwen in zijn thuisland Gambia.

Wat zou Buba ontzettend trots zijn op zijn team met deze prestatie. In naam van de vele vrienden en familieleden van Buba kunnen we de U13-groep alleen maar feliciteren voor dit prachtige eerbetoon.

Dankzij de inbreng van de vele sponsors bij de U13-groep kan de bouw van een waterput gerealiseerd worden in het dorp waar ook de familie van Buba woont, in samenwerking met 'Gardens of the Sincere'. De U13-groep verzamelde hiervoor 1750 euro, zonder externe hulp. Momenteel zoeken de verantwoordelijken van 'Gardens of the Sincere' samen met de familie van Buba nog naar de juiste locatie.