Talentendag U6-U7-U8 op zondag 13 maart.

23.01.2022

KRC Gent gaat actief op zoek naar jong voetbaltalent in de Gentse regio. De scouts en jeugdtrainers van KRC Gent organiseren daarom op zondag 13 maart een open talentendag voor de categorieën U6 tot en U8. Is jouw zoon of dochter geboren tussen 2015 en 2017 en heeft hij of zij zin om te voetballen? Schrijf je dan snel in via communicatie@krcgent.be 

Open Talentendag op zondag 13 maart voor U6 tot en met U8

Is jouw zoon of dochter geboren in 2015 (U8), 2016 (U7) of 2017 (U6) schrijf hem/haar dan nu in voor onze Open Talentendag die plaatsvindt op zondag 13 maart om 10u in de Eikstraat in Oostakker.

Bij je inschrijving graag de volledige naam en ook de geboortedatum van je kind vermelden. Vergeet uiteraard ook jouw contactgegevens niet. Indien je zoon of dochter nu al aangesloten is bij een andere club, dan kun je die informatie ook in de mail zetten. Je kind hoeft voor alle duidelijkheid nog geen voetbalervaring te hebben om te kunnen of om te mogen deelnemen, in de leeftijdscategorie U6 en U7 willen we ook jongens en meisjes aantrekken die hun eerste voetbalpasjes zetten. We voorzien vooral veel fun en kleine wedstrijdvormen, het plezier staat tijdens onze Open Talentendag voorop. 

Aangezien de beperkt beschikbare plaatsen is vooraf inschrijven wel een must. 

Hoe kun je inschrijven?

Stuur voor 14 februari een mail naar: communicatie@krcgent.be 

Is er ook een Talentendag voor kinderen die ouder zijn? 

Voor kinderen die geboren zijn in 2014 of ouder, dus vanaf de leeftijdscategorie U9, zitten al onze ploegen eigenlijk al compleet volzet. Om die reden organiseren we ook geen aparte Talentendagen omdat we niemand willen ontgoochelen.