Oud wedstrijdshirt te gebruiken voor de training.

28.09.2021

Vanaf nu worden de oude wedstrijdshirts via de afgevaardigden verdeeld onder de jeugdspelers zodat die ook kunnen worden gebruik als shirt om mee te trainen. 

Omdat we niet willen dat de oude wedstrijdshirts stof liggen te vergaren in onze opslagruimte, is beslist om deze wedstrijdshirts te verdelen onder onze jeugdploegen. Bij U9,U10 en U12 zijn de shirts dit weekend al meegegeven om te verdelen via de afgevaardigde, de andere ploegen volgen binnenkort. 

Toch nog even deze belangrijke kanttekening: als je zo'n wedstrijdshirt krijgt, dan moet je dit beschouwen als een extraatje. Om ermee te kunnen trainen. Dit is niet binnen alle categorieën mogelijk, omdat sommige ploegen voor langere tijd met dezelfde sponsor verder spelen. In dat geval zijn er hier en daar nog wel overschotjes, die we dus ook gaan verdelen. We kunnen dus ook niet kijken naar de juiste maat, want het betreft kledij van de vorige seizoenen en dat komt niet noodzakelijk overeen met alle pasmaten van die specifieke ploeg dit seizoen.

De oude wedstrijdkledij zal dus worden verdeeld op leeftijd. Bijvoorbeeld: de U12 van dit seizoen heeft de oude wedstrijdkledij gekregen van de U12 vorig jaar. Kortom, we zullen dus niet al onze spelers gelukkig kunnen maken met een extra shirt om te trainen, maar we proberen billijk te verdelen wat er nog over is van de vorige seizoenen.