Olympus Mobility en Fielding Factory trotse partner van U10, onze 'ploeg van de week'.

04.11.2022

Bij elke thuiswedstrijd wordt één van onze jeugdploegen uitgeroepen tot onze 'ploeg van de week', en deze keer is dat de U10 van trainers Francis Masali en Kenneth De Muynck. Projectleider en duurzame ondernemer Pieter Deschamps, is met zijn onderneming 'Fielding Factory' al een aantal jaar een trouwe partner bij onze jeugdwerking, waarbij hij onder meer een duurzame pionier als Olympus Mobility graag extra in de kijker zet. Olympus Mobility regelt namelijk het beheer van de mobiliteit in je bedrijf en neemt de opvolging van de mobiliteitsbudgetten uit handen. Via hun super handige mobiliteitsapp kunnen werknemers gemakkelijk schakelen tussen het ruime aanbod aan duurzame vervoersopties. 

'Fielding Factory' brengt innovatieve concepten en vernieuwende ideeën voor een duurzame, sociale en toekomstgerichte samenleving in de praktijk. Zowel op het vlak van mobiliteit, als op de lokale handel en stadsontwikkeling. Duurzaam ondernemer Pieter Deschamps"Eén van de projecten waar ik intensief mee bezig ben is het samenwerkingsprogramma met KBC Bank & Verzekeringen en Olympus Mobility. Via deze samenwerking maken deze bedrijven duurzamer verplaatsingsgedrag aantrekkelijker door de mobiliteitsoplossingen heel eenvoudig en snel aan te reiken. Trein, tram, bus, deelauto's en fietsen, tanken,...kunnen via de KBC Mobile App in enkele clicks op je smartphone besteld en betaald worden. 

Deschamps zet deze projecten graag in de kijker omdat hij achter hun visie staat en gelooft in de maatschappelijke meerwaarde ervan. 

Olympus Mobility kent sterke groei. 

Mobiliteit vereenvoudigen. Dat is wat Olympus Mobility doet en met succes: ''We leggen onze mobiliteitspuzzel op een zeer doordachte manier. We zijn ermee gestart in 2015 en we zien het afgelopen jaar dat onze oplossingen voldoende volledig zijn om helemaal gesmaakt te worden door alsmaar meer bedrijven en werknemers, omdat ze veel gebruiksgemak ervaren", zegt Koen Van De PutteCEO van Olympus Mobility. Dankzij het groeiende succes van het vernieuwde wettelijk mobiliteitsbudget en ook door de stijgende verkoop in de KBC app is de populariteit van Olympus Mobility bij zowel bedrijven als werknemers fors toegenomen. In totaal hebben al meer dan 540.000 Belgen een account bij Olympus Mobility. Maar dat is niet alles, want naast het sterke aanbod voor bedrijven en hun werknemers biedt Olympus Mobility haar mobiliteitsdiensten ook aan via de KBC app. Het aantal transacties is daar het voorbije jaar ook sterk gestegen. Niet alleen ontdekten meer mensen deze mogelijkheid in de KBC app, maar ze gebruikten deze mobiliteitsdiensten ook veel intensiever. De stijging was vooral merkbaar bij de verkoop van een NMBS-ticket, maar ook brandstof tanken gebeurde vaker via de app. 

Beloond met Business Mobility Award.

Dit alles bleef niet onopgemerkt in de bedrijfswereld. Bert Van Molle, sales en marketing manager bij Olympus Mobility: "in 2021 ontving Olympus Mobility van de Vlaamse Stichting Verkeerskunde de Business Mobility Award voor de ontwikkeling van onze slimme mobiliteitstechnologie. En dit jaar zijn we opnieuw genomineerd voor de Deloitte Technology Fast 50-competitie, dat is dé lijst van de snelst groeiende technologiebedrijven van het jaar. De combinatie van gebruiksvriendelijkheid en gemak van betalen vindt duidelijk appreciatie bij de gebruiker."

Meer info? 

Wil jij ook eenvoudig op weg met één toegang voor alle mobiliteit. Dat wil zeggen: één app, één factuur. Klik voor meer info over Olympus Mobility op http://www.olympus-mobility.be 

Pieter Deschamps helpt met zijn onderneming 'Fielding Factory' bedrijven, overheden en mensen in de omslag naar een duurzame, sociale en toekomstgerichte samenleving, klik hier voor meer info. http://www.fieldingfactory.be