Nieuwe scout bovenbouw aangesteld.

04.11.2022
In het kader van de verdere professionalisering van onze jeugdwerking is gisterenavond ook nog een nieuwe scout voor de bovenbouw aangesteld: Paul Van Den Broecke zal die rol opnemen vanaf 12 november. 

Paul Van Den Broecke heeft bijzonder veel ervaring in het (jeugd)voetbal: hij heeft onder andere gewerkt voor Double Pass en is ook in het bezit van een trainersdiploma Uefa A en talentscout. Bovendien is hij ook actief als scheidsrechter. Het in elk geval de geknipte man om bij de bovenbouwploegen actief op zoek te gaan naar talentvolle jongeren. 

Als speler was hij actief bij de jeugd van Sporting Lokeren, maar hij koos bij de start van zijn studies voor voetbal op een lager niveau, bij KFC Heusden. Kort nadien ging bij aan de slag als jeugdtrainer bij KAA Gent. Tussendoor richtte hij de Blaarmeersen de Gentse voetbalschool op. Als jeugdtrainer was Paul Van Den Broecke nog actief bij SK Lochristi en vroeger dus ook al een keer bij onze Ratjes. Nadien stapte hij over naar de elitejeugd van Sporting Lokeren (U16). Tussendoor was hij nog coach bij VG Oosterzele in tweede provinciale en recent was hij coördinator bovenbouw bij KVV Laarne-Kalken.

Enkele jaren geleden was Paul Van Den Broecke ook nog verantwoordelijk voor de doorlichting van jeugdopleidingen in Vlaanderen, bij Double Pass. Waarbij hij een goed inzicht heeft gekregen in de structuur van een jeugdwerking. Sinds een aantal jaar is hij ook actief als scheidsrechter. Paul Van Den Broecke heeft met andere woorden een zeer breed én interessant profiel en zal zonder enige twijfel al snel een meerwaarde kunnen vormen binnen onze jeugdwerking van KRC Gent. We willen Paul dan ook van harte welkom heten bij de Ratjes!