Eindelijk terug (jeugd)voetbal!

16.08.2020

We hebben er lang moeten op wachten, maar eindelijk kon de bal terug rollen gisteren voor al onze jeugdploegen van KRC Gent. Onze Ratjes hadden er duidelijk zin in, niet onlogisch natuurlijk na al die maanden zonder (voet)bal. Het waren stuk voor stuk leuke en interessante oefenmatchen, vaak gekoppeld aan mooie resultaten. De kop is eraf, hopelijk kunnen we deze keer blijven voetballen zonder lange corona-onderbreking. Succes aan al onze Ratjes!

De U14 van trainer David Vanderheyden won gisteren met 6-3, thuis tegen SK Lovendegem. Ook de U15 van trainer Filip De Cloet behaalde een overtuigende overwinning, 7-1 tegen datzelfde SK Lovendegem. Een streekduel tegen dezelfde tegenstander was er ook voor onze U16, het team van coach Wesley De Potter ging winnen op verplaatsing met 0-4 en de U17 van Semih Akgüngör boekte ook een vlotte uit-overwinning: 1-4. De U19- met Arne Laureyns als coach haalde het tenslotte met 2-7. 

Deze week verwachten we ook alle nieuwe wedstrijdshirts voor onze jeugdploegen, met dank ook aan al onze trouwe én ook veel nieuwe sponsors en co-sponsors voor hun engagement en steun aan onze club.

Omdat het nog even wachten is op de nieuwe ploegfoto's kunnen we nog niet alle pagina's van de jeugdploegen mooi updaten, maar we willen je in elk geval al vragen om leuke ploegfoto's door te sturen naar communicatie@krcgent.be, zo kunnen we tussentijds de meeste pagina's al aanpassen. Omdat er in alle jeugdploegen ook vaak nieuwe spelers, ouders of grootouders zijn willen we ook vragen om zeker onze KRC Gent-facebookpagina te liken, je kunt ons ook volgen op twitter of Instagram, telkens via @RacingGent. Vergeet dus zeker niet om @RacingGent te vermelden in jouw stories op Instagram als je foto's of video's post van onze Ratjes, dan kunnen we die toevoegen aan ons verhaal. En heb je zelf ook nog andere leuke ploeg-of actiefoto's of wil je wedstrijdverslagen aanleveren of nog beter: wil je helpen bij de jeugdwebsite? Stuur dan gewoon even een mail naar communicatie@krcgent.be of je mag ook altijd een whtasapp sturen naar Hans Depuydt via 0486/798865