Doe mee met de Upkot College Cup!

16.02.2021
Samen met Kayzr en Upkot organiseert KAA Gent de Upkot College Cup, een digitaal voetbaltornooi waarin gamers het tegen elkaar kunnen opnemen in FIFA21. 

Ook bij onze Ratjes zijn er ongetwijfeld heel wat gamers die hun skills willen testen tegen andere fifaliefhebbers? Schrijf je nu in voor één van de twee kwalificatietornooien en maak kans op coole prijzen. 

Wat moet je doen?

De wedstrijden worden gespeeld via het online KAA Gent-platform van Kayzr. Je kunt je inschrijven voor één van de twee kwalificatietornooien:

- Donderdag 18 februari om 19 uur. 

- Donderdag 25 februari om 19 uur. 

Klik op deze link om deel te nemen https://app.kayzr.com/KAAGentesports/KAAGentesportshome

De winnaars van de twee kwalificatietornooien nemen het tegen elkaar op in de gameroom van de Upkot toren in Gent. De finale vindt plaats op dinsdag 13 april om 19u30. De winnaar van dat ultieme duel mag het in de grote finale opnemen tegen de esporter van KAA GentNicolas Persoons. 

Win coole prijzen

De top 3 van elk tornooi valt in de prijzen. Zij winnen respectievelijk een KAA Gent-abonnement voor volgend seizoen, een gesigneerd shirt of een digitale meet & greet met een KAA Gent-speler. De grote winnaar van de Upkot College Cup ontvangt daarbovenop ook een jaar lang Aïki Noodles en een gaming stoel geschonken door Upkot. Als kers op de taart mag de winnaar een eigen Upkot eSports-team samenstellen en trainen voor de FIFA eWorld Cup.