Dank aan ons bakteam in Le Bal Infernal!

25.04.2021
Le Bal Infernal, vlakbij de Vrijdagmarkt in Gent, biedt al een aantal weken de kans aan tal van verenigingen om een centje bij te verdienen door een wafelverkoop. Zaterdag waren onze Ratjes aan de beurt. Met dank aan de tomeloze inzet van vrijwilligers Caroline BerckmoesEveline Van Driessche en Eveline Van de Voorde heeft de verkoop toch een aardige cent opgebracht, met dank aan de talrijke Racing-vrienden die langskwamen om te proeven. 

Caroline Berckmoes, die ook voorzitter is van het oudercomité, toonde zich meteen bereid om als vrijwilliger te proberen om van dit initiatief een succes te maken. Caroline was even enthousiast als altijd en samen met nog twee andere super vrijwilligers: Eveline Van Driessche en Eveline Van de Voorde, vormden ze een prima geolied bakteam die op deze zonnige zaterdagnamiddag veel liters beslag omzetten in lekker krokante Brusselse wafels. Dankzij twee bakkers én onze enthousiaste Rat zijn deze mama's erin geslaagd om ruim 300 euro op te halen voor onze jeugdwerking. 

Bedankt voor jullie inzet, toppers! En ook dank aan alle Ratjes die een wafel of meteen een pakje kwamen kopen in de Kammerstraat.