Open Talentendag Keepers op zondag 13 maart.

16.02.2022

Open Talentendag ook voor keepers. 

Als keeper wil je niets liever dan prachtige reddingen doen, de nul houden, beter worden en leerzame trainingen krijgen door goed opgeleide trainers. Omdat je als keeper natuurlijk alle aandacht verdient, organiseren we op zondag 13 maart naast de Open Talentendag voor de categorieën U6 tot en met U8 ook nog een aparte sessie voor talentvolle of potentiële keepers. 

Voor wie?

Omdat er vanaf de U10-ploegen soms al met een vaste keeper wordt gespeeld of in elk geval tonen sommige jongens of meisjes toch een bepaalde voorliefde om tussen de palen plaats te nemen, willen we zeker ook gericht op zoek gaan naar een aantal extra keepers voor onze middenbouwcategorieën, omdat we met het oog op volgend seizoen bij een aantal ploegen nog wel een extra jonge keeper (m/v) kunnen gebruiken. We gaan in de eerste plaats op zoek naar keepers die geboren zijn tussen 2010 en 2013. 

Inschrijven? 

Indien je interesse hebt om deel te nemen of indien je je zoon of dochter hiervoor wil inschrijven, gewoon even een mail sturen met vermelding van de volledige naam, geboortedatum, contactgegevens en de huidige club vermelden. Vooraf inschrijven is vereist, je kunt mailen naar: communicatie@krcgent.be