NedZink nieuwe partner jeugdwerking.

23.12.2023
Al meer dan 125 jaar maakt NedZink kwalitatieve zinkproducten van het hoogste niveau. Sinds dit najaar zijn ze ook een nieuwe en trotse partner van onze jeugdwerking. 

NedZink is dé zinkfabrikant van gewalst titaanzink voor toepassingen in gevelbedekking, dakbedekking, dakgoten en regenwaterafvoersystemen. Sinds dit najaar ondersteunen zij de jeugdwerking van onze club met extra werkingsmiddelen voor een aantal evenementen. 

Naast het standaard walsblanke titaanzink biedt NedZink nog zes verschillende kleuren aan. Hun meest recente productinnovatie is de ''NedZink NEO'', dat is voorgepatineerd titaanzink met een uniforme matte, mineraal grijze kleur. Verder in hun uitgebreide gamma kun je nog een tweede grijs voorgepatineerde versie ''NedZink NOVA'' vinden en een zwarte voorgepatineerde versie ''NedZink NOIR''. Als er toch vraag is naar meer kleur, dan is er nog de ''NedZink NUANCE''. Alle geprepatineerde en ook de gekleurde producten worden beschermd met een anti-fingerprint coating. 

Wist je trouwens dat titaanzink het meest duurzame bouwmateriaal is? Zink is bovendien een bouwmateriaal met uitstekende verwerkingseigenschappen. 

We danken NedZink voor het loyale partnership bij onze jeugdwerking. Voor meer informatie over de producten en de toepassingen van NedZink kun je contact opnemen met hun Sales manager Vlaanderen, Sasha Santens, via e-mail: sasha@nedzink.be of je kunt ook bellen op het nummer 0493385296.