Speelschema 3V-Livingtornooi in College Melle

21.12.2019

Voor de tweede keer op rij organiseert KRC Gent vanaf donderdag 26 december tot en met zaterdag 28 december het Nationaal 3V-Livingtornooi in de sporthal van het College van Melle, langs de Brusselsesteenweg. Voor de U7, U8 en U9-ploegen is er ook deze keer een mooie affiche samengesteld. 

U7 speelt op donderdag 26 december, U8 komt op 27 december in actie en op zaterdag 28 december spelen de U9-ploegen hun indoortornooi. Het speelschema start telkens om 10u en de deuren gaan open vanaf 9u. De wedstrijden duren telkens 15 minuten, de finalewedstrijd is een match van twee keer 15 minuten. 

De ploeg die wint krijgt drie punten, wie verliest 0 punten. Bij een gelijkspel met doelpunten krijg je een grotere beloning, namelijk 2 punten. Als het 0-0 blijft krijgt je ploeg één punt. In het klassement geeft het onderlinge duel de doorslag bij een eventuele gelijke stand, pas nadien het doelpuntensaldo. 

Meer >>

U17 in slotfase onderuit tegen efficiënt KMSK Deinze.

02.11.2019
<a href="/nieuws/u17-slotfase-onderuit-tegen-effici%C3%ABnt-kmsk-deinze">U17 in slotfase onderuit tegen efficiënt KMSK Deinze. </a>
De U17-ploeg van trainer Wesley De Potter verloor deze namiddag met 0-1 van KMSK Deinze, de tweede in het klassement na leider KSV Oudenaarde. Een zure nederlaag voor een moedige thuisploeg die vier minuten voor tijd de onverdiende tegentreffer incasseerden. Racing was eigenlijk voortdurend de evenknie en een gelijkspel was dan ook een logische uitslag geweest.
Meer >>

Pagina's