U19 herfstkampioen na 3-0 zege tegen Racing Waregem.

04.12.2018
<a href="/nieuws/u19-herfstkampioen-na-3-0-zege-tegen-racing-waregem">U19 herfstkampioen na 3-0 zege tegen Racing Waregem. </a>
De U19 van trainer Bekir Celik heeft zaterdag dankzij een makkelijke 3-0 overwinning tegen Racing Waregem de titel van herfstkampioen binnengehaald. Door die overwinning deed ‘Racing’ zelf wat het moest doen, bovendien lieten ook de concurrenten punten liggen: KMSK Deinze verloor met 2-4 tegen Sparta Petegem en KVK Westhoek speelde 2-2 tegen KSV Oudenaarde. De seizoensstart was dan misschien wat moeizaam of soms wat wisselvallig, door week na week hard te blijven werken staan onze jongens op het einde van de heenronde wel mooi bovenaan, met drie punten voorsprong op de nummer 2, en dan ben je gewoon de verdiende herfstkampioen!
Meer >>

Ouderraad (onder)steunt jeugd van KRC Gent

27.11.2018
<a href="/nieuws/ouderraad-ondersteunt-jeugd-van-krc-gent">Ouderraad (onder)steunt jeugd van KRC Gent</a>

KRC Gent zet van oudsher in op een kwalitatief sterke jeugdopleiding en met de oprichting van een kersverse ouderraad krijgt deze nu nog meer ruggensteun. Bedoeling van deze ouderraad is van uiteenlopende aard: niet alleen een handje helpen bij de organisatie van verschillende events - zowel sportieve als recreatieve - maar ook zelf initiatieven ontwikkelen die tot doel hebben dat jeugdspelers ook naast het voetbal plezier hebben bij de club.

 
 
Meer >>

“Ik blijf eeuwig supporter”

22.11.2018
<a href="/nieuws/%E2%80%9Cik-blijf-eeuwig-supporter%E2%80%9D">“Ik blijf eeuwig supporter”</a>

Na 33 jaar lidmaatschap bij KRC Gent waarvan 26 jaar als Gerechtigd Correspondent neemt Etienne Verlinden afscheid van de club die hem nauw aan het hart ligt.

Wondelgem, 17 november. De koffie is gezet, de koekjes staan binnen handbereik en Etienne Verlinden (71 jaar) zit klaar om wellicht de laatste keer op “officiële wijze” zijn club te vertegenwoordigen. Royal Racing Club Gent, Racing Heirnis Gent, Racing Gent-Zeehaven, KRC Gent; niet de naam maar het kind zélf maakte Etienne meer dan 30 jaar gelukkig. Zo nu en dan was er een berispende vinger of een verheven woord maar nooit op bedreigende wijze. En altijd was hij hard werkend om het clubje dat hem zo nauw aan het hart lag op een volwassen manier groot te laten worden.

Meer >>

Pagina's