Contactgegevens

Algemene Info

Officiƫle benaming: Koninklijke Racing Club Gent
Stamnummer: 11
Reeks: 2de Amateur A VFV
Clubkleuren: zwart en wit
Roepnaam: Racing
Bijnaam: Ratten of Ratjes
Stadion: PGB-stadion, Eikstraat 85A, 9041 Oostakker
Jeugdcomplex: Eikstraat 85A, 9041 Oostakker
BTW nummer: 431.133.920

Algemeen management

Manager:

Luc Vande Moortel
tel: 09 330 23 45
e-mail: lvm@krcgent.be

Gerechtigde correspondent:

Luc Coene

tel: 09/330 23 47 of gsm: 0476 51 21 16
e-mail: GC@krcgent.be

Secretariaat:

Luc Gardelein
tel: 09 330 2345
e-mail: lg@krcgent.be

Jeugdmanagement

TVJO:

Moussa Achahbar
gsm: 0495 31 09 50
e-mail: TVJO@krcgent.be

Jeugdsecretariaat:

Luc Martens
tel: 09 330 2347
gsm: 0475 914 237
e-mail: jeugdsecretariaat@krcgent.be

 

Routebeschrijving:

Komende vanuit E40 Brugge, Oostende, Kortrijk:

U rijdt tot aan de verkeerswisselaar Zwijnaarde waar u richting Antwerpen neemt, daarna volgt u richting Gent Zeehaven en neemt u de afrit Lochristi/ Oostakker. Aan de verkeerslichten rijdt u rechtdoor de Drieselstraat in. Na ongeveer 2,5 kilometer op het kruispunt net voorbij een bushalte, slaat u linksaf in de Wolfputstraat. Daarna neemt u de tweede straat links (Meerhoutstraat). U volgt de Meerhoutstraat en na 600 meter draait u rechts mee. U bent nu in de Eikstraat. Het complex bevindt zich rechts.

Komende vanuit Brussel:

Komende vanuit Brussel neemt u de R4 in Merelbeke. U volgt de R4 tot afrit Lochristi/ Oostakker. Aan de verkeerslichten rijdt u rechtdoor de Drieselstraat in. Na ongeveer 2,5 kilometer op het kruispunt net voorbij een bushalte, slaat u linksaf in de Wolfputstraat. Daarna neemt u de tweede straat links (Meerhoutstraat). U volgt de Meerhoutstraat en na 600 meter draait u rechts mee. U bent nu in de Eikstraat. Het complex bevindt zich rechts.

Komende vanuit Gent:

U neemt best de R4 richting Wondelgem. Aan de  verkeerslichten (BRICO) slaat u rechts af richting Meulestedebrug. U rijdt rechtdoor (New Orleansstraat) tot aan de rotonde. Daar draait u links op en rijdt voorbij de Weba/DECATHLON. Net voorbij de tunnel slaat u rechtsaf en daarna onmiddellijk links. U rijdt over de rotonde rechtdoor. Aan de verkeerslichten gaat u rechtdoor en over de Lourdesbrug slaat u onmiddellijk kort rechtsaf (net voor de OK winkel). U bevindt zich in de Eikstraat. Het complex bevindt zich links.

Komende vanuit Zelzate:

U neemt best de Kennedylaan en rijdt voorbij de verkeerslichten aan de R4. Net voor de tunnel slaat u rechts af en volgt de wegwijzer "Oostakker". U rijdt over de rotonde rechtdoor. Aan de volgende verkeerslichten gaat u rechtdoor en over de Lourdesbrug slaat u onmiddellijk kort rechtsaf (net voor de OK winkel). U bevindt zich in de Eikstraat. Het complex bevindt zich links.