Contactgegevens

Algemene Info

Officiƫle benaming: Koninklijke Racing Club Gent
Stamnummer: 11
Reeks: 2de Amateur A VFV
Clubkleuren: zwart en wit
Roepnaam: Racing
Bijnaam: Ratten of Ratjes
Stadion: PGB-stadion, Eikstraat 85A, 9041 Oostakker
Jeugdcomplex: Eikstraat 85A, 9041 Oostakker
BTW nummer: 431.133.920

Algemeen management

Manager:

Luc Vande Moortel
tel: 09 230 24 44
gsm: 0497 267 227
e-mail: lvm@krcgent.be

Gerechtigd correspondent:

Etienne Verlinden
tel: 09 226 83 95
e-mail: GC@krcgent.be

Secretariaat:

Luc Gardelein
tel: 09 230 24 44
e-mail: lg@krcgent.be

Jeugdmanagement

TVJO:

Renaat Gits
gsm: 0476 / 666 882
e-mail: TVJO_bovenbouw@krcgent.be

Jeugdsecretariaat:

Luc Martens
tel: 09 230 24 44
gsm: 0475 914 237
e-mail: jeugdsecretariaat@krcgent.be

 

Routebeschrijving:

Wegens werkzaamheden op de Kennedylaan en in het centrum van Oostakker is het PGB Stadion in de Eikstraat te Oostakker zeer moeilijk bereikbaar. Wij geven u, om niet ver te moeten omrijden, de raad volgende weg te nemen.

Komende vanuit E40 Brugge, Oostende, Kortrijk:

U rijdt tot aan de verkeerswisselaar Zwijnaarde waar u richting Antwerpen neemt, daarna volgt u richting Gent Zeehaven en neemt u de afrit Lochristi/ Oostakker. Aan de verkeerslichten rijdt u rechtdoor de Drieselstraat in. Na ongeveer 2,5 kilometer op het kruispunt net voorbij een bushalte, slaat u linksaf in de Wolfputstraat. Daarna neemt u de tweede straat links (Meerhoutstraat). U volgt de Meerhoutstraat en na 600 meter draait u rechts mee. U bent nu in de Eikstraat. Het complex bevindt zich rechts.

Komende vanuit Brussel:

Komende vanuit Brussel neemt u de R4 in Merelbeke. U volgt de R4 tot afrit Lochristi/ Oostakker. Aan de verkeerslichten rijdt u rechtdoor de Drieselstraat in. Na ongeveer 2,5 kilometer op het kruispunt net voorbij een bushalte, slaat u linksaf in de Wolfputstraat. Daarna neemt u de tweede straat links (Meerhoutstraat). U volgt de Meerhoutstraat en na 600 meter draait u rechts mee. U bent nu in de Eikstraat. Het complex bevindt zich rechts.

Komende vanuit Gent:

U neemt best de R4 richting Wondelgem. Aan de  verkeerslichten (BRICO) slaat u rechts af richting Meulestedebrug. U rijdt rechtdoor (New Orleansstraat) tot aan de rotonde. Daar draait u links op en rijdt voorbij de Weba/DECATHLON. Net voorbij de tunnel slaat u rechtsaf en daarna onmiddellijk links. U rijdt over de rotonde rechtdoor. Aan de verkeerslichten gaat u rechtdoor en over de Lourdesbrug slaat u onmiddellijk kort rechtsaf (net voor de OK winkel). U bevindt zich in de Eikstraat. Het complex bevindt zich links.

Komende vanuit Zelzate:

U neemt best de Kennedylaan en rijdt voorbij de verkeerslichten aan de R4. Net voor de tunnel slaat u rechts af en volgt de wegwijzer "Oostakker". U rijdt over de rotonde rechtdoor. Aan de volgende verkeerslichten gaat u rechtdoor en over de Lourdesbrug slaat u onmiddellijk kort rechtsaf (net voor de OK winkel). U bevindt zich in de Eikstraat. Het complex bevindt zich links.