Nieuws

U12 wint Super League in eigen huis

18.08.2019
<a href="/nieuws/u12-wint-super-league-eigen-huis">U12 wint Super League in eigen huis </a>

De U12 van trainer David Vanderheyden heeft gisteren, in eigen huis, het voorbereidingstornooi van WM Soccerevents gewonnen.

In de zogenaamde ''Super League" van Oost-Vlaanderen versloegen ze in de finale SK Sint-Niklaas met 1-0. In de wedstrijd voor de derde en vierde plaats haalde FC Dender het tegen KFC Vrasene met 6-0. Eerder in het tornooi had KRC Gent overtuigend de halve finale tegen FC Dender gewonnen met 3-1. 

In de strijd om de 5de en 6de plaats was er een overwinning van SK Maldegem tegen Eendracht Aalst, uitslag: 4-1. Jong Lede werd uiteindelijk 7de na een 3-1 zege tegen KSV Sottegem. 

Meer >>

Inschrijven voor de Ratjeskampen 2019-2020?

15.07.2019
<a href="/nieuws/inschrijven-voor-de-ratjeskampen-2019-2020">Inschrijven voor de Ratjeskampen 2019-2020? </a>

De Ratjeskampen zijn al een aantal jaar een begrip bij onze jonge Ratjes en ook daarbuiten, want je hoeft geen lid te zijn van KRC Gent om te kunnen deelnemen aan of om je kind in te schrijven voor één van onze Ratjeskampen. De Ratjeskampen zijn de perfecte oplossing voor elke ouder, want wij bieden jouw kind een gezonde en sportieve opvang, in een familiale sfeer. Aarzel dus niet om jouw kind in te schrijven voor één of meerdere van de Ratjeskampen die we ook in het nieuwe seizoen organiseren. 

Meer >>

Nieuwe vacatures bij onze jeugdwerking.

05.06.2019
<a href="/nieuws/nieuwe-vacatures-bij-onze-jeugdwerking">Nieuwe vacatures bij onze jeugdwerking. </a>

Gezocht! 

De jeugdwerking van KRC Gent wil graag het verschil maken in haar opleiding. Om onze jeugdspelers een nog betere begeleiding te kunnen bieden zijn we nog op zoek naar een physical coach én ook nog naar een techniektrainer.

Een diploma is uiteraard een pluspunt, maar de juiste ervaring kan ook een troef zijn. Je komt terecht in een team waar we samenwerken aan de ontwikkeling van talentvolle jongeren. Interesse? Je kunt een mail sturen naar onze tvjo Moussa Achahbar. E-mail: info@moussa.be 

Meer >>

Pagina's