Nieuws

SK Halle verslaat onze U9 in nationale finale Jeugdcup Het Nieuwsblad

01.06.2017
<a href="/nieuws/sk-halle-verslaat-onze-u9-nationale-finale-jeugdcup-het-nieuwsblad">SK Halle verslaat onze U9 in nationale finale Jeugdcup Het Nieuwsblad</a>

De U9-ploeg van trainer David Vanderheyden speelde op Hemelvaartdag een mooie en vooral heel spannende nationale finale van de Jeugdcup Het Nieuwsblad. De tegenstander op de zonovergoten Freethiel was - opnieuw - SK Halle. Meteen een heruitgave van de finale van vorig jaar bij de U8, toen won SK Halle met duidelijke 5-0 cijfers. In de interprovinciale finales vorige week hadden beide ploegen elkaar ook al ontmoet, toen werd het 2-2. 

In de nationale finale nam SK Halle duidelijk de beste start. Het kwam al vroeg op een 0-2 voorsprong via Derijcke en uitblinker Djambo Shango. Onze jonge Ratjes kwamen terug in de match door een doelpunt van Umut Mert. Ook Senne Van den Broecke kon nog scoren. De doelman van Halle verhinderde nog een derde treffer. Ruststand: 2-4. 

Meer >>

De U11 wint de nationale finale van de Jeugdcup Het Nieuwsblad

31.05.2017
<a href="/nieuws/de-u11-wint-de-nationale-finale-van-de-jeugdcup-het-nieuwsblad">De U11 wint de nationale finale van de Jeugdcup Het Nieuwsblad</a>

Onze U11 had de voorbije maanden al een schitterend parcours afgelegd in de Jeugdcup Het Nieuwsblad. Ook op de interprovinciale finales in Sint-Niklaas behaalde onze U11 op een heel overtuigende manier een eerste plaats met winst tegen KFC Turnhout, Blankenberge en Rhodienne De Hoek. Alleen tegen KVK Wellen werd nipt verloren. Voor de nationale finale mochten onze Ratjes naar de Freethiel, voor opnieuw een match tegen Rhodienne De Hoek. Al was er van een échte cupmatch nooit sprake in deze nationale finale: de U11 van onze tegenstander uit Vlaams-Brabant nam tijdens het Hemelvaartweekend deel aan een internationaal tornooi in Italië en daarom kwam Rhodienne noodgedwongen met hun U10-ploeg aan de aftrap. Onze Ratjes namen meteen de match in handen en aan de rust stond het al 5-0. Met goals van Vic Dierkens, Aydin Capa en drie keer Vedran Mul. Ondanks enkele goeie tussenkomsten van de doelman van Rhodienne liep onze U11 in de tweede helft nog verder uit.

Meer >>

Pagina's