Nieuws

Wijnactie ten voordele van onze jeugdwerking

16.09.2017
<a href="/nieuws/wijnactie-ten-voordele-van-onze-jeugdwerking">Wijnactie ten voordele van onze jeugdwerking</a>

Wijn betekent voor Bart en Sophie Broucke inspiratie, bezieling en passie...telkens opnieuw. Vanaf nu zijn ze met hun zaak 'Vigne Noire' niet alleen de nieuwe wijnleverancier van onze club, maar ook een loyale sponsor. Bij de selectie van hun wijnen baseren Bart en Sophie zich op kwaliteit, duurzame productie en een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Ze geloven niet in goedkoop, maar wel in topkwaliteit voor een eerlijke prijs: een correcte prijs voor de klant én de wijnboer. 

Meer >>

KRC Gent jeugd screent haar jeugdspelers!

08.09.2017
<a href="/nieuws/krc-gent-jeugd-screent-haar-jeugdspelers">KRC Gent jeugd screent haar jeugdspelers!</a>

Onze jeugdwerking gaat vanaf dit seizoen, in het kader van de samenwerking met KAA Gent, alle U9 t.e.m. U12-jeugdspelers aan een testbatterij onderwerpen.

Deze testen, o.a. startsnelheid, wendbaarheid, coördinatie, … worden op regelmatige basis afgenomen door Rik Elyn, LTPD-trainer van KAA Gent, i.s.m. Tim Ysewyn, LTPD-trainer van KRC Gent.
 
Ready, set, go…

Meer >>

Trainerskorps KRC Gent smeltkroes van ervaring en enthousiasme

07.09.2017

Het trainersgild voor de jeugdopleiding van KRC Gent is voor het komende seizoen 24 man sterk. Daarbij zijn niet alleen de veldtrainers geteld maar ook de leden van de scouting, de physical coach, de verantwoordelijke voor de doelmannen én de coördinatoren voor de jeugdafdeling. En het moet gezegd: zowel het hoofd- als het jeugdbestuur heeft kosten noch moeite gespaard om de jeugdacademie van de Ratjes van een kwaliteitsinjectie te voorzien. Het resultaat is een amalgaam van ervaring en jeugdig enthousiasme.

Meer >>

Pagina's