Nieuws

Benefiettornooi U14

14.08.2018
<a href="/nieuws/benefiettornooi-u14">Benefiettornooi U14</a>

Op woensdag 29 augustus wordt er op het A-terrein van KRC Gent een driehoekstornooi gespeeld tussen de U14 van KAA Gent, Sporting Lokeren en KRC Gent.

Programma

  • 18u30: KRC Gent - Sporting Lokeren
  • 19u15: Sporting Lokeren - KAA Gent
  • 20u00: KRC Gent - KAA Gent

Warme beenhesp

Vanaf 19:00 uur kan je in de VIP-ruimte warme beenhesp à volonté eten. Volwassenen betalen 15 euro, kinderen onder de 12 jaar 8 euro. We voorzien een alternatief met kip. Inschrijven kan via uw afgevaardigde, bij het kantinepersoneel of via
volgend mailadres lg@krcgent.be. Tussen 15:00 en 19:00 uur kan je ook gewoon telefoneren naar het algemeen nummer van de club: 09 230 24 44. Je hoeft het bedrag niet vooraf over te schrijven, de betaling kan ter plaatse. 

Benefiet Filip De Cloet

De opbrengst van dit tornooi gaat integraal naar onze trainer U14 Filip De Cloet die, samen met zijn familie, getroffen werd door een zware woningbrand. De club – al haar medewerkers, spelers en supporters – wil op die manier steun betuigen aan Filip voor de materiële schade die hij heeft geleden.

 
 
 
Meer >>

Aanvang trainingen seizoen 2018-2019

29.07.2018

De jongens uit de bovenbouw zijn al een weekje aan het trainen. De middenbouw (van de U10 tem de U13) start aanstaande woensdag. En de onderbouw begint op maandag 6 augustus. We opeteren er eveneens voor om vanaf 1 augustus te beginnen met het schema dat dan voor het volledige seizoen van toepassing is. Binnenkort wordt ook Socceronline in die zin aangepast.

 
Meer >>

De Bock & Co ook volgend seizoen shirtsponsor.

25.06.2018
<a href="/nieuws/de-bock-co-ook-volgend-seizoen-shirtsponsor">De Bock &amp; Co ook volgend seizoen shirtsponsor. </a>

Onze club is op dit moment volop bezig met ofwel het verlengen van de huidige sponsorovereenkomsten bij de verschillende jeugdploegen of met het aantrekken van nieuwe sponsors. We zijn dan ook bijzonder blij dat De Bock & Co een loyale partner blijft bij onze jeugdwerking. Zaakvoerder Koen De Bock: "Ik heb niet lang getwijfeld om de sponsorovereenkomst met KRC Gent voor volgend seizoen te verlengen, omdat ik geloof dat er hier veel jeugdopleiders en andere vrijwilligers rondlopen die goed werk leveren, en daarvoor zijn sponsors nodig om dat project te ondersteunen. De Bock & Co was de voorbije twee jaren al shirtsponsor bij de jeugdwerking en volgend seizoen doen we er graag nog een jaartje bij, dan voor de U10 en de U12. KRC Gent is naar mijn mening een fijne club met een sterke jeugdopleiding.

 
 
Meer >>

Pagina's