Nieuws

GRATIS naar KAA Gent - KSC Lokeren !

19.11.2017

Beste ouder/jeugdspeler,
Op woensdagavond 29 november 2017 om 20:30 uur treedt KAA Gent aan in de achtste finale van de Croky cup tegen Sporting Lokeren. Een echte Oost-Vlaamse derby! KAA Gent nodigt onze jeugdspelers uit om onze naaste buur naar de overwinning te schreeuwen. Hoe? Onze jeugdwerking mag 200 gratis tickets verdelen volgens het ‘first come, first served’-principe.
 
Hoe inschrijven? Iedereen ontvangt via de digitale nieuwsbrief een uitnodiging tot inschrijven. U ontvangt nog geen nieuwsbrief? Geen probleem, schrijf u eerst in via deze link, dan ontvangt u een uitnodiging.

Meer >>

Voor koffie op locatie...Bean Me Up!

08.11.2017

<a href="/nieuws/voor-koffie-op-locatiebean-me">Voor koffie op locatie...Bean Me Up!  </a>

Hoe laat je je gasten ten volle genieten van de kracht van koffie? Door de kunst ervan te beheersen. Door de juiste mélanges en de correcte zet- en schenkwijze. Kris Huyghe volgde tal van barista-opleidingen, heeft een uitmuntende kennis van koffiebranden, koffiesoorten ... en koestert een enorme interesse voor alles wat koffie is. Zijn mobiele koffiebar is volledig uitgerust om waar je maar je wil de beste koffie te bereiden. Dat is koffie on the move. Hij maakt koffie op een locatie die je kiest. Dat kan bij je thuis zijn of op je feest, diner, fuif of receptie. En zelfs op een markt, beurs, event, congres of festival. "Bean Me Up" is sinds kort een nieuwe partner bij onze jeugdwerking als sponsor van de opwarmingstruien voor onze U12-ploegen. Zijn koffiebar is quasi overal inzetbaar. Alles zit in een stijlvolle flightcase, zelfs z'n professionele La Marzocco-espressomachine.

Meer >>

Bereikbaarheid Blaarmeersen week van 6 november !

28.10.2017

Op 6 november gaat het Agentschap Wegen en Verkeer aan de slag op de op- en afritten van de R4 van en naar de Drongensesteenweg (N466). Het wegdek en alle aanliggende fietspaden krijgen een opknapbeurt. Bij goed weer moeten de werken in één week klaar zijn.

Om de werken uit te voeren, moeten alle op- en afritten (ook die naar de Zuiderlaan) gedurende een paar dagen dicht. Er zullen verschillende omleidingen gelden voor autoverkeer en bussen. Ook de fietsers vanuit Gent naar de R4-binnenring en vanuit Zwijnaarde (R4) naar de Drongensesteenweg richting Drongen zullen omgeleid worden. Door de werken in verschillende fasen uit te voeren, proberen we de hinder zo veel mogelijk te beperken. 

Timing

Van 6 november tot 13 november 2017

Meer >>

Pagina's