Nieuws

Libraplay ook volgend seizoen jeugdsponsor

23.04.2017
<a href="/nieuws/libraplay-ook-volgend-seizoen-jeugdsponsor">Libraplay ook volgend seizoen jeugdsponsor </a>

De U17 van trainer Céderic De Vuser won gisteren met 1-3 op het veld van KRC Harelbeke. Ze speelden een goede wedstrijd met heel veel inzet, werkkracht en combinatievoetbal. En er is nog leuk nieuws, want shirtsponsor Libraplay heeft als eerste z'n overeenkomst als jeugdsponsor voor volgend seizoen verlengd. Het logo van Libraplay zal volgend seizoen op de shirts staan bij de U19. Dank aan Dirk Roeland voor de steun en het engagement. 

Meer >>

U11 maakt nog kans op de dubbel

20.04.2017
<a href="/nieuws/u11-maakt-nog-kans-op-de-dubbel">U11 maakt nog kans op de dubbel </a>

De U11-ploegen van trainers Ayhan Maya en Johan De Block doen het uitstekend: gisteren wonnen ze met 5-1 tegen Waasland-Beveren in de heenmatch van de halve finale van de Jeugdcup Het Nieuwsblad. Woensdag staat de terugmatch op het programma. Een eventuele finale vindt plaats op zaterdag 6 mei op het veld van KSK Maldegem. De U11 kan zelfs nog de dubbel halen, want ze zijn ook nog altijd actief in de Beker van België. Op maandag 1 mei spelen ze de halve finale tegen Wanze Bas-Oha. De finale vindt plaats op zaterdag 6 mei op het veld van FC Gullegem. 

Op Paasmaandag won de ploeg van trainer Ayhan bovendien het paastornooi op Elene-Grotenberge. In de finale versloegen ze KV Oostende met 2-1. In de poulefase bleven ze ongeslagen met zeges tegen Eendracht Aalst, VW Hamme, Dessel Sport en Waasland-Beveren. Tegen Zulte-Waregem speelden ze gelijk. Knap! 

Veel succes jongens in de slotfase van dit seizoen! 

Meer >>

U10 verrast Club Brugge met 0-1

20.04.2017
<a href="/nieuws/u10-verrast-club-brugge-met-0-1">U10 verrast Club Brugge met 0-1</a>

Het was een druk tornooiweekend voor de U10-ploeg van trainer Tim Antheunis. Zaterdag behaalden ze een mooie derde plaats op het paastornooi in Deinze. In de poulewedstrijd konden ze zelfs winnen van Club Brugge met 0-1. Op Paasmaandag wonnen ze het tornooi van KFC Merelbeke. In de poulewedstrijd versloegen ze met 5-0 van KAA Gent, in de finale kwamen ze opnieuw uit tegen de Buffalo's. Toen werd het 1-1, maar onze Ratjes haalden het met de penalty's. 

Meer >>

Pagina's