Nieuws

Nieuwe datum Infoavond sportvoeding met Stephanie Scheirlynck

27.03.2018
<a href="/nieuws/nieuwe-datum-infoavond-sportvoeding-met-stephanie-scheirlynck">Nieuwe datum Infoavond sportvoeding met Stephanie Scheirlynck</a>

KRC Gent jeugd nodigt u van harte uit op onze infoavond sportvoeding op donderdag 26 april 2018 om 19:30 uur in de VIP-ruimte van het PGB-stadion.
 
U wordt er, via een interactieve infosessie, door onze gastspreekster Stephanie Scheirlynck geïnformeerd over de do's en dont's omtrent (sport)voeding. Op welke tijdstippen dien ik als sporter te eten, hoeveel porties neem ik in, welke 'valkuilen' bevatten sommige voedingsstoffen, … Kortom, op (bijna) al uw vragen zal u een antwoord krijgen. Wenst u aanwezig te zijn? Super! Gelieve uw inschrijving te registeren via onderstaand formulier.
 
Inschrijven voor de infoavond - Inschrijven voor de infoavond
 
U kunt inschrijven t.e.m. dinsdag 24 april 2018 - 19:00 uur.

Meer >>

Belgium got skills-dag op zondag 8 april

22.03.2018
<a href="/nieuws/belgium-got-skills-dag-op-zondag-8-april">Belgium got skills-dag op zondag 8 april </a>

Do you have skills?
Ben je een voetballer of voetbalster tussen 6-15 jaar, en wil je graag jouw techniek & skills komen tonen en verbeteren? Kom dan op zondag 8 april naar de Belgium got skills-dag op de voetbalterreinen van KRC Gent in Oostakker.

Dit is een dag vol voetbalplezier waar je techniektraining krijgt van toptrainers en waar je exclusieve voetbalattracties ontdekt zoals de footbattle en de pannakooi.
Als deelnemer ga je na een dag boordevol plezier naar huis met een t-shirt, een bal en een drinkbus. Bovendien maak je ook nog kans om gratis een topmatch in Europa bij te wonen!
Deze Belgium got skills-dag is in samenwerking met KRC Gent, SKV Oostakker en Jago Sint-Amandsberg.

Meer >>

Minder hondendrollen...dankzij Petfret

16.03.2018
<a href="/nieuws/minder-hondendrollendankzij-petfret">Minder hondendrollen...dankzij Petfret</a>

Wat is Petfret? Misschien heb je je ook al eens dit vraag gesteld wanneer je onze U10 van trainer David Vanderheyden aan het werk zag tijdens één van hun wedstrijden. Petfret is een online hoeveslagerij voor honden en katten met (h)eerlijk vlees voor uw hond of kat, recht van de lokale boer. In hun vlees zitten geen bewaarmiddelen, water, e-nummers of andere additieven maar enkel puur natuur vlees. Alle vlees is afkomstig van koeien, kippen en varkens die nog gewoon buiten lopen en op de meest respectvolle manier zijn gekweekt. Petfret is opgericht door de intiatiefnemers van deeleenkoe.be. 

Meer >>

Pagina's