We gaan je missen, Marieke.

31.08.2021
Overlijdensbericht Marieke Nijns

Meestal brengen we hier de leukste sportieve nieuwtjes. Deze keer hebben we geen vrolijk nieuws, helaas. Met veel verdriet moeten we je het overlijden meedelen van Marieke Nijns, de mama van Richard Moussiaux van U15. In naam van iedereen binnen onze Racing-familie willen we onze deelneming betuigen aan Richard en  zijn broer Jacques en ook aan Bram, haar echtgenoot. Marieke is veel te jong gestorven, op 43-jarige leeftijd. 

We kunnen alleen maar bewondering hebben voor de manier waarop ze de voorbije jaren met haar ziekte is omgegaan, voor haar kracht en positiviteit die ze bleef uitstralen, zelfs in de moeilijkste momenten. We zullen haar herinneren als de immer enthousiaste mama langs de zijlijn, hoe ze  Richard en z'n ploegmaten kon vooruitstuwen met de nodige aanmoedigingen. En ze deelde die leuke momenten ook altijd in de leukste stories op haar Instagram-account. Marieke zit voor altijd in ons Racing-hart!

We willen haar familie veel moed wensen om dit samen in alle rust te kunnen verwerken. De afscheidsdienst voor Marieke vindt plaats op zaterdag 4 september om 10u30 in de klein Begijnhofkerk in de Lange Violettestraat in Gent. 

Omdat we de familie en vrienden van Marieke willen laten weten dat we aan hen denken, delen we hieronder een paar woorden van troost opgetekend door LizisMore:

Sterk moet je niet zijn, dat hoeft nu even niet. 
Ik knuffel zacht je hart, omarm al je verdriet.