Straks eerbetoon voor Bob Buba Saidy.

11.02.2023

Vanavond voorafgaand aan de match tegen seizoensrevelatie KSV Oostkamp houden we ook een eerbetoon en kort herdenkingsmoment voor Bob Buba Saidy, trainer bij onze U13.

In aawezigheid van zijn familie zullen we vanavond hulde brengen aan onze geliefde en zeer gewaardeerde trainer Bob Buba Saidy. Na een ongelijke strijd is hij deze week overleden. De beide U13-ploegen hebben vanmorgen met hun gekende teamspirit alles gegeven om op een gepaste manier sportieve hulde te brengen aan hun coach, want de beide ploegen behaalden met veel overgave de overwinning op het veld van KSV Oostkamp. 

We laten zijn U13-spelers met Ruun-Arne, de zoon van Buba, een centrale plaats innemen op het veld. Geflankeerd door onze A-kern-spelers die hen met veel warmte kunnen omringen. Er zal een foto van Buba worden meegedragen op het veld en we lezen een korte tekst voor om onze dankbaarheid te uiten en als blijk van medeleven en steun voor zijn echtgenote Nell, zijn zoon Ruun-Arne, zijn andere kinderen, de spelers en ouders van U13 en zijn vele voetbalvrienden van binnen en buiten onze club. Omdat Buba een man was met een enorme hartelijkheid en positieve ingesteldheid willen we graag afsluiten met één minuut applaus. 

Bedankt Buba. We'll never forget you!