Sponsor in de kijker: las- en constructiewerken Andy van de Vijver

14.05.2021

Een trouwe partner in onze jeugdwerking is las- en constructiewerken Andy van de Vijver uit Waterland-Oudeman. Zijn zoon Hannes speelt ondertussen al meer dan vijf jaar bij onze Ratjes en hij zal volgend seizoen deel uitmaken van de U15, waar las- en constructiewerken Andy van de Vijver dus opnieuw co-sponsor zal zijn. Behalve sponsoring engageert Andy zich ook al een aantal jaar als afgevaardigde. Hartelijk dank voor je steun en engagement!

Andy van de Vijver is een ervaren lasser en een échte vakman. Zijn expertises zijn het plaatsen van poorten, hekken en afsluitingen in metaal. Andy heeft een eigen atelier in Eede en is vooral actief in het Meetjesland, maar hij staat ook ter beschikking voor aanvragen buiten de regio. Hij werkt altijd volledig op maat van élke klant. Wil je een ronde of een rechte trap? Andy werkt uiterst precies. Natuurlijk denkt hij ook aan jouw veiligheid en plaatst hij ook mooie, stijlvolle trapleuningen en ballustrades. Heb je een unieke trap in gedachten die de eyecatcher wordt in je woning? Andy gaat geen enkele uitdaging uit de weg. 

"Eén van mijn specialisaties waar ik heel vaak voor wordt gevraagd is het plaatsen van metalen orangeriedeuren, dat kan zowel in een heel traditionele stijl, maar evengoed heel modern. Ook metalen poorten, carports of overkappingen zijn veelgevraagd. Maar soms zijn er ook meer specifieke werken, zoals een diervriendelijke stal, daar is vaak laswerk op maat nodig." 

Wil je meer informatie over de mogelijkheden bij of de realisaties van las- en constructiewerken Andy van de Vijver?
Stuur een mail naar: van.de.vijver.andy@telenet.be of vraag een offerte via 0478/555830