Schrijf in voor de Afterseason techniektrainingen

15.03.2020

Met "Footmoov" organiseert Glenn Huysman - die bij KRC Gent ook techniektrainer is voor de U9 tot en met de U12 - voor het eerst Afterseason techniektrainingen, telkens op woensdagnamiddag in de maanden mei en juni. Deze oefensessies staan.ook open voor spelers buiten de club, aarzel dus niet om ook andere jvoetbalouders uit te nodigen om hun kind in te schrijven.

In de maand mei zal er door de jeugdploegen van KRC Gent die nog een tornooi spelen nog maximum één keer worden getraind, maar nooit op woensdag. "Footmoov" is een privé-initiatief, maar met volle steun van de club. Glenn Huysman lanceerde zijn idee bij onze tvjo Moussa Achahbar, hij kreeg de nodige tips & trics en het nieuwe project "Footmov" was geboren. De techniektrainingen bieden de spelers extra begeleide trainingsmogelijkheden buiten het voetbalseizoen. Techniek vormt tijdens de facultatieve opleiding de rode draad. De kostprijs voor het volledige pakket bedraagt 80 euro. Er is geen mogelijkheid om in te schrijven voor losse trainingen. 

Glenn Huysman is in dagelijks leven leerkracht in het buitengewoon onderwijs. Hij is een gepassioneerde jeugdopleider. "Het opleiden en begeleiden van een speler geeft mij enorm veel voldoening. Vooral wanneer een bepaalde beweging bij een speler stroef verloopt, en ik door de nodige bijsturing die beweging kan omtoveren tot een mooie actie. Als leerkracht buitengewoon onderwijs heb ik ook veel ervaring met kinderen die autisme hebben of met kinderen die extra zorgnoden hebben en dat is een meerwaarde als voetbaltrainer op het veld. Mijn doel is om de spelers veel plezier te laten beleven, maar om hen vooral iets bij te brengen op het vlak van techniek. Het geeft veel voldoening als jonge voetballers stappen vooruit zetten in hun ontwikkeling," zo vertelt hij. 

De sessies worden georganiseerd in verschillende leeftijdscategorieën. Elke techniektraining zal telkens een uur duren. 

Meer info nodig of wil je je kind inschrijven? Ga dan naar deze website: http://www.sport-moov.com