KSV Oudenaarde wint U7-tornooi.

03.05.2023
Onze jaarlijkse mei-tornooien werden maandag op gang getrapt door de U7-ploegen, die volgens de voorschriften van Voetbal Vlaanderen in actie kwamen in een 3 vs 3-formatie. We zagen leuke wedstrijden met veel leermomenten én ook veel fun. De verdiende winnaar werd uiteindelijk...KSV Oudenaarde. Proficiat!

Voor het U7-tornooi was het een wat minder grote bezetting en dus was het maandagmorgen een relatief rustige aanloop op de startdag van onze mei-tornooien. Maar alle U7-ploegen gooiden zich vol enthousiasme in de strijd. We zagen ook echt leuke duels tussen een aantal regioploegen. Het werd al snel duidelijk dat er veel talent rondloopt in de Vlaamse Ardennen, want KSV Oudenaarde bleek toch een beetje sterk voor de andere deelnemers. Ze mochten dan ook verdiend de beker mee naar huis nemen. SK Lokeren-Doorslaar werd tweede. Racing en FC Lebbeke mochten strijden op de derde plek. Maar ook KFC Evergem en RFC Wetteren speelden een verdienstelijk tornooi. 

Dank aan alle deelnemers. En hopelijk tot volgend jaar?! Voor een meer uitgebreid fotoverslag kun je terecht op onze facebookpagina van KRC Gent of de Instagram-account van Racing Gent.