KAA Gent Foundation wil met sport blijven verbinden.

29.01.2021

Beste Racing-vrienden, 

sinds enkele dagen circuleren er onder de Gentse jongeren oproepen om dit weekend op verschillende plaatsen samen te komen en gewelddadig te protesteren tegen de coronamaatregelen. De KAA Gent Foundation verenigt alle Gentse voetbal- en futsalclubs, al die clubs bereiken samen meer dan 3500 Gentse jongeren. De KAA Gent Foundation roept om aan alle Gentse voetballiefhebbers van alle leeftijden om waakzaam te blijven en om er samen voor te zorgen dat we ook in Gent de komende dagen te maken krijgen met rellen en vernielingen. 

Samen met de KAA Gent Foundation wil ook KRC Gent meewerken aan een positieve houding. Mocht je als speler, ouder of begeleider toch problematische signaleren opmerken, dan mag je die signaleren bij de Dienst Preventie voor Veiligheid van de Stad Gent, e-mail: diete.glas@stad.gent 

Samen met de Stad Gent doet de KAA Gent Foundation er alles aan om de Gentse jongeren tijdens deze gezondheidscrisis te beschermen. De KAA Gent Foundation wil proberen om de signalen van jongeren op te pikken en wil die positief kanaliseren met sport en bewegingsactiviteiten. Als club willen we mee de boodschap uitdragen dat vernieling en geweld nooit deel kan zijn van de oplossing. 

Bedankt in de naam van de KAA Gent Foundation en alle 'Elk Talent Telt'-clubs.