Geslaagd voor double pass audit en opnieuw label 'Interprovinciaal voetbal'

11.04.2020

Onze tvjo Moussa Achahbar ontving gisteren vanuit Voetbal Vlaanderen het prettige nieuws dat we een goede score hebben behaald op de double pass audit. Om die reden hebben we een nieuwsbrief opgemaakt die we hebben verstuurd en ook hebben verspreid via onze sociale mediakanalen. 

 

Beste ouder, beste speler, 

Voetbal Vlaanderen heeft de ambitie om de kwaliteit van de jeugdopleiding binnen de Vlaamse voetbalclubs te optimaliseren, dit in samenwerking met Double Pass. Dit gebeurt door middel van een objectieve evaluatie, adviesverstrekking en een erkend kwaliteitslabel. 

Onze club is fier om jullie te kunnen melden dat we de audit van Double Pass met succes hebben doorstaan. KRC Gent behaalt opnieuw het hoogst mogelijke kwaliteitslabel, namelijk: het label ‘Interprovinciaal Voetbal’.

Wij hechten als club heel veel belang aan onze jeugdwerking en daarom is deze erkenning een mooie beloning voor het geleverde werk. 

Ik wil graag alle jeugdtrainers, afgevaardigden, de ouderraad en alle andere vrijwilligers bedanken omdat jullie allemaal hebben bijgedragen aan dit resultaat. Uiteraard ook een grote dank aan alle spelers en ouders.

We zijn het (jeugd)bestuur dankbaar voor het geloof in onze jeugdwerking en om de nodige financiële middelen ter beschikking te stellen. Heel belangrijk was de enorme steun van Jeugdvoorzitter Peter Demaret, ondervoorzitter Marc Pennoit en sportief manager Eric Ceulemans om dit doel te bereiken.

Eind april krijgen we inzage in het volledige rapport van deze audit en ontvangen we ook het officiële sterren-label. Wellicht mogen we dan nog niet uit ons kot, maar op dat moment zullen we je meer toelichting geven via de nieuwsbrief en op onze website: http://www.krcgent.be  we zullen je dan verder informeren over de sterke punten binnen onze jeugdopleiding, maar ook over de werkpunten die in deze audit zijn aangeduid. 

 

met vriendelijke groeten, 

Moussa Achahbar

Hoofd Opleiding KRC Gent