Ratjeskampen 2021-2022

De Ratjeskampen zijn al een aantal jaar een begrip bij onze jonge Ratjes en ook daarbuiten, want je hoeft geen lid te zijn van KRC Gent om te kunnen deelnemen aan of om je kind in te schrijven voor één van onze Ratjeskampen. De Ratjeskampen zijn de perfecte oplossing voor elke ouder, want wij bieden jouw kind een gezonde en sportieve opvang, in een familiale sfeer. Aarzel dus niet om jouw kind in te schrijven voor één of meerdere van de Ratjeskampen die we ook dit jaar organiseren. 

Wanneer? 

  • maandag 9 tot en met vrijdag 13 augutus 2021
  • dinsdag 2 tot en met vrijdag  5 november 2021 = herfstvakantie (4 dagen)
  • maandag 28 februari tot en met vrijdag 4 maart 2022 = krokusvakantie
  • maandag 11 april tot en met vrijdag 15 april 2022 = tweede week paasvakantie

Ons aanbod? 

Wie deelneemt krijgt een lekker ontbijt en een warm middagmaal. We voorzien opvang vanaf 8u tot 17u30. Je kind krijgt fruit, drank én soep tijdens de pauzes.  

Vernieuwd concept!

Voetbal blijft uiteraard een belangrijk onderdeel van het Ratjeskamp, maar de klemtoon zal nog meer dan voordien liggen op fun. Er is een wisselend aanbod van sportactiviteiten met initiaties van andere sporten, zoals korfbal of judo. Er wordt een uitstap georganiseerd naar zwembad Rozebroeken en op vrijdag is er een penaltycup. 

Voor wie? 

U6 tot U13

Kostprijs? 

120 euro (4 dagen) - 150 euro (5 dagen)

Het tweede kind van het gezin krijgt 25 euro korting. Bij deelname aan alle Ratjeskampen krijg je nog eens 50 euro korting voor het laatste Ratjeskamp. Kortingen zijn alleen geldig bij deelname aan de volledige Ratjeskampen. 

Inschrijven? 

e-mail: ratjeskampen@krcgent.be