TOP .. Time-Out tegen Pesten

04.03.2017

Onze U11B heeft de originaliteitprijs gewonnen in het kader van de Time-Out tegen Pesten (TOP) campagne die eind februari liep. Op 4 maart kwam provinciaal coördinator Steven De Jaegher persoonlijk de daar bijhorende waardebon overhandigen. Proficiat aan al wie zijn steentje bijgedragen heeft van de U11 en andere jeugdteams .. Naast een club met een hart en een plus voor voetbal, zijn we nu ook een TOP club! En dat kan alleen maar door onze geëngageerde leden! Applaus voor jullie zelf dus ..

 

Time Out tegen Pesten (TOP) ...

Van 17 tot 24 februari vond de Vlaamse Week tegen Pesten plaats. Dit initiatief kende afgelopen jaar het startschot en kon toen op heel wat succes rekenen. Ook deze editie werd met heel wat enthousiasme van verenigingen en sportclubs onthaald. Zelfs de Rode Duivels maakte het TOP gebaar! uiteraard moet het niet bij die ene week blijven. Voor meer info kan je steeds terecht op de website topindesport.

 

U11b valt in de prijzen ...

Ook KRC Gent plaatste zich die week op de TOP-kaart en zette zijn schouders onder een pestvrije sport! Heel wat jeugdploegjes maakten een originele Time Out-foto van hun team en namen zo deel aan een wedstrijd. De foto's werden allemaal verzameld op de sociale media forums van TOPindesport om een soort TOP-Wall of Fame te vormen. De foto met de meeste likes kon een mooie prijs winnen, maar ook de origineelste foto.

Onze U11B ging lopen, niet met de meeste likes, maar wel met de originaliteitprijs in het kader van de Time Out tegen Pesten campagne. Een mooie bekroning. En een mooie waardebon van Expoline ter waarde van 250 euro! Die werd persoonlijk overhandigd op zaterdag 4 maart door TOP provinciaal coördinator Steven De Jaegher

Proficiat aan de U11, zowel voor het engagement als voor de top TOP foto :-).

Daarnaast wensen we ook de andere teams te bedanken voor hun acties, foto's die mooi zichtbaar waren op de TOP Wall of Fame.

 

De winnende foto van de U11B - TOP !!