Reserveer voor het mosselfestijn

16.10.2019

Het mosselfestijn in de maand november is een jarenlange traditie én een belangrijk evenement om de clubkas voor de jeugdwerking nog wat extra te spijzen.

En ook dit jaar kun je je dus inschrijven voor het mosselfestijn dat deze keer plaatsvindt op vrijdagavond 8 november, op zaterdag 9 november kun je kiezen tussen de middag- en de avondshift en op maandag 11 november is er nog een keer mogelijkheid om 's middags te eten. Voor wie geen mosselen lust is er een alternatief, je kunt dan kiezen tussen een kaas- en koude schotel. 

Nodig dus ook je vrienden en familie uit om te komen eten, want iedereen is welkom! Organiseer met je ploeg bijvoorbeeld een moment waarop je met zoveel mogelijk spelers, ouders, grootouders en andere supporters samen kunt inschrijven om het extra gezellig te maken, maar als je niet kunt aansluiten bij het gezamenlijke moment met jouw ploeg, dan kun je uiteraard ook individueel inschrijven. Inschrijven kan zeker via de afgevaardigde van jouw ploeg, zeker als je samen een tafel wil reserveren, maar je kunt ook het inschrijvingsformulier gebruiken en afgeven aan iemand van het (jeugd)bestuur. 

 

Downloads: