Nieuwe datum Infoavond sportvoeding met Stephanie Scheirlynck

27.03.2018

KRC Gent jeugd nodigt u van harte uit op onze infoavond sportvoeding op donderdag 26 april 2018 om 19:30 uur in de VIP-ruimte van het PGB-stadion.
 
U wordt er, via een interactieve infosessie, door onze gastspreekster Stephanie Scheirlynck geïnformeerd over de do's en dont's omtrent (sport)voeding. Op welke tijdstippen dien ik als sporter te eten, hoeveel porties neem ik in, welke 'valkuilen' bevatten sommige voedingsstoffen, … Kortom, op (bijna) al uw vragen zal u een antwoord krijgen. Wenst u aanwezig te zijn? Super! Gelieve uw inschrijving te registeren via onderstaand formulier.
 
Inschrijven voor de infoavond - Inschrijven voor de infoavond
 
U kunt inschrijven t.e.m. dinsdag 24 april 2018 - 19:00 uur.

Stephanie Scheirlynck is er als sportdiëtiste van overtuigd dat de juiste voeding bijdraagt tot ultieme sportprestaties. Ze wil sporters zo veel mogelijk ondersteunen in het verwezenlijken van hun sportieve doelen en koppelt daar het juiste advies aan. Ze is opgeleid tot voedingsdeskundige en diëtiste, met een specialisatie in sportvoeding (in Nederland en Australië). Ze is ook een van de eerste sportdiëtisten in België die de opleiding Sports Nutrition van het Internationaal Olympisch Comité tot een goed einde heeft gebracht.
 
Stephanie begeleidt ook topsporters in allerlei andere disciplines, onder wie de spelers van RSC Anderlecht (voetbal), Belgian Red Panthers (hockey), Greg Van Avermaet (wielrennen), Wout Van Aert (veldrijden), Jolien D’hoore (baanwielrennen), Nafi Thiam (atletiek), Lise Van Hecke (volleybal), … Uiteraard beperkt Stephanie zich niet alleen tot het werken met topsporters. Iedereen die advies wil over sportvoeding en/of de verbetering van het vetpercentage in functie van de sportprestaties kan bij haar terecht. Naast tientallen artikels en reportages in populaire tijdschriften en kranten is Stephanie de auteur van Het Sportkookboek, de praktische referentie voor sporters die zeker willen zijn dat ze de juiste dingen eten.