Minder hondendrollen...dankzij Petfret

16.03.2018

Wat is Petfret? Misschien heb je je ook al eens dit vraag gesteld wanneer je onze U10 van trainer David Vanderheyden aan het werk zag tijdens één van hun wedstrijden. Petfret is een online hoeveslagerij voor honden en katten met (h)eerlijk vlees voor uw hond of kat, recht van de lokale boer. In hun vlees zitten geen bewaarmiddelen, water, e-nummers of andere additieven maar enkel puur natuur vlees. Alle vlees is afkomstig van koeien, kippen en varkens die nog gewoon buiten lopen en op de meest respectvolle manier zijn gekweekt. Petfret is opgericht door de intiatiefnemers van deeleenkoe.be. 

In het vlees zit geen suiker, kleurstoffen, water, bewaarmiddelen of andere toevoegingen. Steeds meer eigenaars van honden en katten schakelen, op aanraden van de dierenarts, over naar 'rauw' voer (BARF) omdat dit beter past bij het verteringssysteem van honden of katten. Volgens David De Keyser uit Sleidinge - de bedenker van Petfret - zijn er vele voordelen aan een rauw dieet voor een hond of kat en niet in het minst hun gezondheid. Maar wat volgens hem het echt grote voordeel is........."minder hondendrollen! Het wordt zelfs nog beter, niet alleen zal uw hond minder stinkende en kleinere stoelgang produceren omdat de proteïnen die in het vlees zitten beter worden opgenomen, de kleine hondendrolletjes van uw hond zullen beduidend minder stinken maar u zal ook merken dat, als u deze niet opruimt, ze na 3 dagen bleek worden, uitdrogen en vanzelf verdwijnen."

Bovendien wordt het vlees voor je hond of kat bij je thuis geleverd. Wil je meer info of wil je een bestelling doen? Ga eens kijken op  https://www.petfret.be/nl