De Bock & Co ook volgend seizoen shirtsponsor.

25.06.2018

Onze club is op dit moment volop bezig met ofwel het verlengen van de huidige sponsorovereenkomsten bij de verschillende jeugdploegen of met het aantrekken van nieuwe sponsors. We zijn dan ook bijzonder blij dat De Bock & Co een loyale partner blijft bij onze jeugdwerking. Zaakvoerder Koen De Bock: "Ik heb niet lang getwijfeld om de sponsorovereenkomst met KRC Gent voor volgend seizoen te verlengen, omdat ik geloof dat er hier veel jeugdopleiders en andere vrijwilligers rondlopen die goed werk leveren, en daarvoor zijn sponsors nodig om dat project te ondersteunen. De Bock & Co was de voorbije twee jaren al shirtsponsor bij de jeugdwerking en volgend seizoen doen we er graag nog een jaartje bij, dan voor de U10 en de U12. KRC Gent is naar mijn mening een fijne club met een sterke jeugdopleiding.

Mijn zoon Tars was dit seizoen aan de slag bij de U9 en die jongens hebben een parcours afgelegd. De trainers waren enthousiast en gedreven om hun spelers elke week opnieuw dingen bij te leren en dat heeft ook gewerkt, want ze lieten vaak goed voetbal zien. M'n andere zoon Arjen speelde bij de U11 en ook daar hadden ze een sterke kern met veel talentvolle jongens. Als ouders hopen we dat onze kinderen zich in de eerste plaats amuseren en thuis voelen in hun club, maar ook dat ze zichzelf verder kunnen ontwikkelen."

De naam De Bock & Co klinkt ons ondertussen wel bekend in de oren, maar leg nog eens uit wat je precies doet: "De Bock & Co is naast een KMO gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en onderhouden van klimatisatiesystemen, vooral ookeen echt familiebedrijf. Dat houdt in dat je bij ons aan het juiste adres bent voor airconditioning, ventilatie en/of verwarming voor je gebouw. We bieden oplossingen aan op maat voor elke klant. Het cliënteel van De Bock & Co bestaat hoofdzakelijk uit bedrijven, maar ook voor partculiere klanten werken wij voorstellen op maat uit. De Bock & Co is gevestigd in Lokeren en sommige mensen zullen ons logo als één van de hoofdsponsors van de Fonne Feesten al zien hangen hebben naast het podium tijdens de Lokerse Feesten.

Naast bedrijfsdleider ben ikzelf ook nog een fervent voetballiefhebber. Ik trap wekelijks nog een balletje, maar tijdens het weekend supporter ik natuurlijk langs de zijlijn vol voor Tars en Arjen tijdens hun wedstrijden. Sinds vorig seizoen ben ik afgevaardigde van de ploeg van Arjen geworden, en ik vind het heerlijk om nauw betrokken te zijn bij reilen en zeilen van het team. De kans is groter dat je mij in het weekend aantreft langs een voetbalveld dan thuis.”

Klik op de link voor meer informatie: http://debockco.be/