Talentendagen KRC Gent, een uitdaging voor elke voetballer met ambitie!

DE INSCHRIJVINGEN VOOR DE TALENTENDAGEN ZIJN AFGESLOTEN !!

Jeugdspeler worden van KRC Gent, lijkt je dat wat? Vergeet dan niet het volgende. Als je talent hebt voor voetballen is het heel belangrijk om dat talent verder te ontwikkelen. Op straat elke dag een partijtje voetballen kan natuurlijk helemaal geen kwaad, maar als je een echte voetballer wilt worden, heb je een gediplomeerde trainer nodig die zijn ervaring inzet om uw voetbaltalent op de goede manier te ontwikkelen. Wij kunnen u die kans bieden. Interesse? Schrijf je dan in op één van onze testdagen. De trainingsdagen voor 2017 gaan door op 19 februari, 5 maart en 19 maart telkens van 10 uur tot 11u30.

Kennismakingsdagen

Zoals elk jaar organiseert KRC Gent testdagen voor voetballers tot 11 jaar. Tijdens deze “kennismakingsdagen” worden de spelertjes sportief begeleid door onze gediplomeerde trainers. De trainingen zijn een weerspiegeling van ons opleidingsplan dat op korte en lange termijn de speldoelen en de speelwijze moet bewerkstelligen en bewaken. Tijdens deze “kennismakingsdagen” lopen verschillende jeugdscouts rond om de beste voetballertjes eruit te halen. Waag je kans, ook jij kan tot deze talenten behoren !! De trainingsdagen voor 2017 vinden plaats op 19 februari, 5 maart en 19 maart telkens van 10 uur tot 11u30. Gelieve op de club aanwezig aanwezig te zijn rond 9:30 uur ten laatste 9:45 uur. WIl jij ook deelnemen aan deze talentendagen? Mail of bel ons op onderstaand telefoonnummer.

Gescout worden

Kan je niet naar één van onze talentendagen komen maar je denkt voldoende talent te hebben, sluit je dan in elk geval aan bij een voetbalclub. En als je goede trainers treft, zit je om te beginnen prima. Bovendien komen we regelmatig scouten bij de kleinere voetbalclubs uit de omgeving. Je kunt dus gescout worden als je tijdens een wedstrijdje laat zien wat je allemaal in je mars hebt. Onthou dat talent altijd wel komt bovendrijven, als je tenminste bezig blijft om je talent te ontwikkelen en als je op de juiste manier begeleid wordt! Jij bent zo iemand? En je bent reeds aangesloten bij een voetbalclub? Laat het ons weten, dan komen we eens kijken wat je in je mars hebt.

Praktische informatie

Voor alle praktische informatie mbt onze “kennismakingsdagen” kan je steeds terecht bij Patrick Willems, hoofd jeugdscouting KRC Gent. Je kan Patrick telefonisch bereiken via: 0486 97 13 72. Een mail sturen naar jeugdscouting@krcgent.be is ook voldoende. Vergeet dan wel niet het volgende te vermelden: naam, voornaam, leeftijd, huidige club, links- of rechtsvoetig, adres, telefoonnummer en geboortestad.