Ploeg van de week

Voor elk wat wils !

Traditiegetrouw organiseert KRC Gent bij elke thuiswedstrijd een etentje: de pre-foot genaamd. Vanaf 18:00 uur kan je genieten van een aperitief met hapjes en nadien een driegangen menu. Na de hoofdschotel is het tijd voor de wedstrijd en die kan je GRATIS volgen vanop de zittribune. Tijdens de rust wordt het dessert geserveerd samen met een koffie en een digestief. De menu wijzigt bij elke thuiswedstrijd en wordt samengesteld en bereid door “Kasteel Coninxdonck”.

Even traditiegetrouw wordt telkens een jeugdploeg uitgenodigd om dit evenement mee te maken. Hoofddoel is om de kloof tussen de jeugdploegen en de a-kern zo klein mogelijk te maken. Vandaar een oproep om zoveel mogelijk mensen warm te maken voor dit evenement. Alle ingeschrevenen kunnen daarenboven rekenen op een parkeerplaats. Tevens mogen de jeugdspelers net voor de aanvang van de wedstrijd samen met de a-kern het terrein oplopen. We vragen wel met nadruk dat iedere speler zijn/haar uitgangstraining draagt.

De prijs voor dit evenement bedraagt 45 euro (excl. dranken). Voor mensen die de menu niet lusten of geen vlees eten, is er telkens een visalternatief (garnaalkroket/ gebakken zeetong). Tevens bieden we een passende oplossing voor speciale aanvragen (glutenvrij menu). Ook voor kinderen hebben we, indien gewenst, een aangepast menu tegen sterk verminderde prijzen.

Voor inschrijvingen en bijkomende informatie kan je terecht bij Marc De Clerck (mdc@krcgent.be) en/of bij Marc Pennoit (Marc.Pennoit@pgb-europe.com)
 
Voor elk wat wils dus!!