Live To Travel Cup

Wat moet je weten over onze partner Live To Travel?
Live To Travel is de absolute specialist in de Benelux voor reizen naar Afrika en Oceanië. Jaarlijks krijgen ze het vertrouwen van meer dan 3000 klanten voor het uitwerken van hun reis. Je vindt er het meest uitgebreide aanbod voor elk budget. Van avontuurlijke low-cost groepsreizen tot exclusieve op maat uitgewerkte reizen. Bij Live To Travel hechten ze veel belang aan de parate landenkennis van z'n medewerkers. Alle hun reisadviseurs hebben al meerdere malen de bestemmingen in Afrika en Oceanië bezocht. Zo kunnen ze jou de beste tips geven voor de keuze van je hotels, lodges en excursies. Als touroperator waren ze vele jaren de bevoorrechte partner van het succesvolle televisieprogramma Vlaanderen Vakantieland op één. Bruno De Lathauwer en Hans Van Der Stock hebben onder andere reizen begeleid naar Kenia en Tanzania, Oeganda, Botswana en Namibië. Inspiratie nodig? Bekijk dan even de reportage van Ben Roelants in Namibië. 

Wil je meer weten over de bestemmingen van Live To Travel, het soort reizen en de aanbiedingen? https://livetotravel.be/

Waar vindt dit indoortornooi plaats?
Bij S&R Rozebroeken - halverwege tussen Gent-Dampoort en de Hypermarkt Carrefour in Oostakker - komt elke sporter aan zijn trekken. Er zijn niet alleen mooie polyvalente sportzalen. Je vindt er ook een subtropisch zwemparadijs met een unieke beleving voor jong en oud. Er zijn wildwaterbanen, glijbanen, kinderbaden met een waterspeeltuin. Er zijn ook wellnessfaciliteiten en je kunt iets eten en drinken in het rest-eau-café.

Meer info? http://www.sr-rozebroeken.be/recreatie/

 

Downloads: