Vervoer

Verplaatsing met de bus:

Er wordt een bus ingelegd voor alle competitiewedstrijden buiten de provincie. Tijdens de voorbereidingsperiode wordt er geen bus ingelegd. Alle spelers rijden dus mee en verzamelen beneden aan de brug over de R4 (Eikstraat). Uitzonderingen worden pas bij uitzonderlijke omstandigheden toegelaten in samenspraak met de jeugdmanager en de trainer. Het groepsgevoel primeert steeds op het individu. Ook het terugkeren gebeurt door alle spelers met de bus tenzij er uitzonderlijke omstandigheden zijn, dit in samenspraak met de jeugdmanager en de trainer. Ook ouders kunnen mits een kleine vergoeding (7 euro) de verplaatsing met de bus maken. Vol is echter vol.

Vertrekuren bus:

Zie hiervoor de bijlage: Busvervoer KRC Gent 2016-2017

Verplaatsing met de wagen:

Elke ouder die een speler vervoert is op de hoogte van de Belgische wetgeving voor het vervoeren van kinderen met de auto vastgelegd op 10/05/2008 (zie downloadbestand).

Alle verplaatsingen in competitieverband binnen de provincie gebeuren met de wagen. Ook verplaatsingen buiten de provincie worden soms met de wagen gedaan. Eigenlijk wordt er van de ouders verwacht dat ze hun zoon, in onderlinge afspraak met de club, naar de bestemming rijden. Zo niet zorgen de ouders, in onderlinge afspraak met de trainer/ploeg- begeleider, zelf voor voldoende vervoer. Een afwezige ouder draagt er zorg voor telefonisch bereikbaar te zijn.

Downloads: